Věro,
když to máš prostě těžký..od 3 synových tří let říkám pediatričce, ať nás pošle na logo. Poslala nás tam až ve 4 1/4 letech a to ještě ne k logopedce, ale k paní učitelce z 1.třídy, která má na logo tříměsíční kurz hahahaha :-) a byl prý malej..FAJN!
Synovi bude 8,5 roku...Dnes ráno jsem s ním byla na logu a naše současná logopedka mi dneska ráno dávala naději, že možná do Vánoc to zatracený LRŘ bude umět a už tam nebude muset chodit! Víte, kolik nás to stálo nervů a peněz za ty 4 roky? Asi dva roky jsme platili hodinu po 3 stovkách, pak asi půl roku to bylo na pojišťovnu, teď, od září nás logo stojí 2 stovky za návštěvu! PROČ nás ta pediatrička neposlala dřív a někam, kde by se mu jako věnovali tak, jak je to potřeba?? Proč, až když mu bylo 7 let jsem se teprve já (jako absolutní laik v této oblasti) musela SAMA TADY na RODINĚ v poradně dr. Kejklíčkové několikrát ptát, co s tím ??? Proč jsem si sama (po radách dr. Kejklíčkové) musela zajistit foniatrii? Protože na mého syna zavedné logo postupy nezabírají a dokonce kvůli tomu musel mít OŠD!
Kdyby mne pediatr poslouchal a odeslal nás tam včas, nemuselo by být pozdě!
A to jsem zabrousila JEN na téma LOGO. Takhle bych mohla brousit např. na téma IMUNO ( u syna), ALERGO (u dcery), ORL (nosní mandle u syna)...a nevím co všechno ještě..jo, taky třeba vyšteřní v PPP u syna atd...
TOHLE JE prosím pěkně péče naší pediatričky! CO SI NENAJDU SAMA NA NETU A NEVYŽADUJI TO, TO NEMÁM..třeba jen takovou maličkost, jako jsou výtěry z krku a nosu.
Bohužel vinu ve zdravotnících vidím na 100%. Pediatrička mi např. řekla, že problém, který má můj syn s imunitou neexistuje, že to je chyba LABORATOŘE!! (nevěřila ani zprávě od imunologa)!
Milada
Předchozí