| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo zná dítě nejlépe?

Ale Psychologu :o) Mně kdyby doktorka v ROCE A PŮL dítěte doporučila psychologa, protože dítě S NÍ odmítá komunikovat... Rozhodně bych dceru po doktorech netahala. A kdyby ušní a psychologické vyšetření později proběhlo tak, jak Jana popisovala, rozhodně bych neměla dojem, že kvůli NĚČEMU TAKOVÉMU je potřeba dítě někde zbytečně stresovat. Že tříletý dítě nemluví moc v pořádku není, na druhou stranu stává se to. Pokud doktorka honila Janu po dalších doktorech JENOM PROTO, že jí Záboj ignoruje a dle jejího soudu neslyší, asi nelze čekat kdovíjakou reakci od matky, která má odpozoráno, že dítě slyší. Pokud má podezření na jiný problém, proč ho s Janou neprobrala? Nebo nemá? Jinak všimla jsem si v článku, že Jana si uvědomuje, že zas až úplně v pořádku to není a pídí se po příčinách, třeba ten typ na autismus.

Trochu mi to připomíná příběh, který mi vyprávěl jeden známý - jeho tatínek je těžce nemocný, ale nedodržuje léčebný režim. Jenže je v tom podstatně nevinně, protože jeho manželka (tedy známého maminka) se s lékaři dohodla, že on se o svých problémech nedozví pravdu a bude se před ním dělat, jako že je až na drobné obtíže všechno v pořádku. Hmmm, takže proč by měl měnit své zlozvyky, které mu škodí, když ani netuší, jak moc mu škodí??? A jak to může tušít, když mu nikdo neřekl pravdu, takže řeči, kterými ho "krmí" doktoři považuje za blbosti. Což by měl v podstatě pravdu, kdyby byl v situaci, ve které si myslí (lékaři a manželka ho utrvzují) že je.

S.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.