Z vlastní zkušenosti mám pocit, že to očem Jana píše není skutečná narkóza. Injekce a zklidňující preparát, který se zavádí do konečníku je premedikace. Dítě pak podle podle okolností spí cca. 30-60 min. Pokud by mělo dítě dostat skutečnou narkózu, určitě by bylo přijato do nemocnice na min. 3 dny. I mě se ale stalo, že mi jeden lékař tenhle rozdíl nevysvětlil, a došlo k řadě zbytečných tahanic. Ale to jen tak naokraj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.