Hmm, přiznávám, že mě taky ten příspěvek nepobavil :o( Ano, rodila jsem bez těch "divnejch věcí" ;o) co někteří lékaři v porodnicích vyžadují (ano,mluví ze mne vlastní zkušenost z prvního porodu) a nepovažuji to za žádnou rebelii, navivitu, dětinskost, snahu být lepší než ostatní... nebo co já vím co, ale za pouhý pud sebezáchovy :o)
Přiznávám, že příspěvek jsem původně ani nečetla celý, neb mě vykolejila hned ta první věta o porodech. Osobně jsem si totiž na Rodině všimla jediné maminy, která je jtoho názoru, že porod je nejlepší bez zdravotníků (hmmm, a pokud vím, zrovna ta obě děti porodila v nemocnici), ty co rodily doma si naopak stěžují, že je vůbec problém najít zdravotníka pro zajištění porodu doma :o( A vzpomínám na jeden příspěvek, kdy si paní radši zajistila PA z Rakouska, když v ČR to byl propblém :o(
No, ale to je na delší debatu, která už tady ostatatně probíhala a to nejednou. Koho to zajímá, ten si ji přečte, kdo chce jenom rejpat do ostatních, tomu nemá cenu nic vypisovat :o)
S.
PS: Když jsem si tak dočetla ten zbytek příspěvku :o) Mé mladší dítko bylo proti TBC očkováno nikoli v porodnici, ale těsně před skončením šestinedělí. Jen tak, pro nic za nic, bez důvodu. V nemocnici bychom na očkování museli čekat ještě asi čtyři dny navíc, což se mi rozhodně nechtělo, a v kalemtizačním centu mi řekli, ať přijdeme co nejpozději, že je naprosto zbytrečné takhle brzy zatěžovat dětský organismum... Nevím, že bych tamní lékařku přihlásila na kandidátku na ideální matku? ;o)
Předchozí