ahoj holky, nemohla bych Vám některé poslat na email fotku našeho malého? má vyrážku v obličeji a na hlavičce, dr tvrdí že jde o kojenecký ekzém - seboreu a radí mazat olejem, to ale situaci spíše zhoršilo..pak mi dala Kerasal mastičku že jednou namazat a zmizí to...tak jsem zkusila, ústup jsem zpozorovala jen na hlavičce, tvářičky pořád červené, vytékala z kůže žlutá vodička a pokožka byla hrozně suchá a hrubá.. zajela jsem do lékárny a tam mi doporučila lékárnice Ambiderman, ten mažeme od čtvrtka a vypadá to že se situace zlepšila o něco, ale pořád má na hlavičce v různých částech a na obličeji mapky... bojím se aby se nejednalo o atopický ekzém, ale u nás v rodině ani od tatínka našeho malého ho nikdo neměl...... olej jsem přestala používat, tělíčko mažu modrou indulonou (na tělíčku nikde nic jinde nemá) a na obličej ten Ambiderman............. k naší dr jdeme příští týden tak se bojím co mi poví... Kubíčkovi teď budou tři měsíce a byl narozený o měsíc dříve než měl, porodila jsem v 8 měsíci nečekaně,ale přirozeně........díky Katka p.s. mailík na mě je blazinekk@centrum.cz
Předchozí