Sylvie, takto sice zákon praví, nicméně v rozhodnutí o přijetí do školky u 4 letého syna jsem se dočetla větu ve smyslu: V případě, že v průběhu roku bude žádadat o školku předškolák, nebo dítě ze sociálně slabé rodiny, může být syn ze školky vyloučen. Protože jsem byla doma, syna jsem si ještě rok doma nechala. Skutečně jsem nehodlala riskovat, že mu budu vysvětlovat, proč včera do školky mohl a dnes ne. Nakonec to bylo dobré řešení. Školka není všechno a styk s vrstevníky lze zajistit i jinak. V 5 už do školky šel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.