Byla jsem taky zoufalá. Syn se narodil předčasně. Skoro od narození stále vyžadoval pozornost. Vůbec nespal a když tak jen v pohybujícím se kočárku. V noci se budil i po hodině. V postýlce nespí vůbec, jen s námi. Uvařit s ním bylo nemyslitelné. Neměla jsem ani kdy uklidit. Doma přes den vůbec neusnul a večer se stále budil. Teď od roka je to mnohem lepší. Vyzkoušela jsem kineziologii. Už jsem nevěděla co dělat. A musím uznat že najednou je uspávání mnohem jednodušší. Začal si hrát sám (alespoň na chvilku). Opravdu vidím rozdíl. Můžu se jen dohadovat zda by to zlepšení přišlo i beztak. Ale pokud můžete obětovat nějakou korunu a dvě hodinky času určitě to vyzkoušejte. Já jsem to zkusila hlavně kvůli synovi. Vadilo mi, že si pořádně neodpočine, nezastaví se. Držím moc palce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.