V Praze to byl opravdu děs - a to jsem si nebydleli špatně - měli jsme 4+1 ve Stodůlkách v ulici K Zahrádkám - takže žádné sídliště, ale z jedné strany "dědina" a z druhé parčík. Ale stejně člověk nemohl nechat dceru hrát si na trávě, protože každou chvíli vzala do ruky psí hovno. Takže chudák vartovala věčně u dveří, kdy někdo půjde ven. A když ji nevzal s sebou, to bylo hned křiku... Takže jsem okamžitě začali řešit, jak vypadnout.
Úplně jednoduché to nebylo - kupříkladu ten finanční propad byl dost značný (například žena si byla schopná vydělat i při mateřské nějakých 10 až 15 tisíc měsíčně jenom tím, že v pátek a v sobotu večer zaskočila na 2-3 hodinky muzicírovat někam do vinárny...) Já jsem se na cca 60 % svého pražského příjmu dopracoval až po nějakých 4 letech...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.