Asi do dvou měsíců našeho prcka jsem s ním spala v mé posteli. Pak byl nachlazený a Dr. nám doporučila dát ho do jeho vlastní postýlky, abych ho, když měl horečku, ještě víc nezahřívala. Vyřešila jsem to tedy tak, že jsem z postýlky odmontovala jednu bočnici a přisunula jsem si jí těsně k mé polovině naší postele, takže tak vzniklo jakési "trojlůžko". Ze zbylých tří stran je prcek chráněn žbrlinami a na té jedné má před sebou celé letiště. Takže se může kdykoliv ke mně v noci přitulit a i kojení je tak snažší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.