| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak darovat naději - dárcovství oocytů

Jsem autorka zmíněného článku, nejsem zastánce různých diskuzí, proto jsem na Vaše názory ani jednou neregovala. Nemám potřebu se nějak obhajovat, jestli darovat vajíčka je správné, nebo špatné, každý musí zvážit sám riziko, popř. etickou stránku věci, na kterou tady spousta z Vás naráží. Musím zklamat ty, kteří si myslí, že je to skrytá reklama nějaká soukromé kliniky.

Jsem maminka dvou krásných zdravých kluků (3roky a 15měsíců), otěhotnění, těhotenství i porody byly naprosto ukázkové, tak proč nepomoc i jiným maminkám. Tím, že jsem darovala vajíčka v Podolí, pro mě velmi kvalitním zdravotním zařízení, možná nebyla finanční odměna tak vysoká. (Jak občas píšete, soukromé klinky platí víc a dělají nábor mezi studentkami) Ano, možná je to reklama, ale pro IVF Podolí, kde pravdu vyžadují podmínky, které jsem napsala a dodržují je. A právě proto, že dodržují zmíněné podmínky, tak mají dárkyň málo.

Chápu, že každý z Vás na to může mít jiný názor, těch nesouhlasných reakcí je víc než těch kladných, ale i kdyby pár z vás začalo o dárcovství uvažovat, nebo se pro něj rozhodlo, tak můj článek svůj úkol splnil.

Závěrem: po 8letech má moje sestřenice naději na svoje miminko (i když jen z jedné poloviny, sperma je manžela) začátkem května jí byly vloženy dvě darované vajíčka a teď se čeká, jestli se uchytí, a velká šance tu je :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.