To jsou teda dobrý paradoxy!!! Já ležela naopak se dvěma holkama, který "potratily" až v pátém měsíci. Musely normálně porodit, bylo mi jich hrozně líto. Tak jsem si uvědomila, že mi není nejhůř na světě - mně dali uspávačku a probudila jsem se, když bylo po všem. Ale je fakt, že ten první šok ze smutné zprávy byl hrozný. Nedovedla jsem uvěřit, že je to pravda - vůbec jsem nepočítala s tím, že bych mohla potratit. Ale schválně jsem o tom nepsala do článku, protože kdybych měla napsat všechno (od začátku), tak by to bylo hrozně dlouhé. Takže jsem se zaměřila jenom na tu "dohru"...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.