Tak já si zase myslím, že je potřeba nějaká pravidla respektovat. Pravda, že o tý vozíčkářský trase na webu nic oficiálně nepsali (taky mě to zmátlo), ale ve fóru se několikrát zmiňují, že tuto trasu pořádají sami vozíčkáři a že je jen pro držitele průkazů ZTP apod.
Jinak já jsem vloni (s 3 měsíčním miminem v kočárku) a s mojí mámou šla tu dětskou 23km trasu (pravda, chodíme každý rok, takže jsem vloni šla asi podvacátý). Bylo to náročnější než jindy, ale byla to moje volba, trasu jsem znala a věděla jsem, do čeho jdu.
Na trase byla spousta popadaných stromů, ale vždycky se našly nějaké ruce, které pomohly. Vyrazili jsme ráno včas a do cíle jsme došli úplně v pohodě, včas.
Myslím, že jste pro začátek měli jít nějaký jiný pochod, na webu KČT jich najdete dost, pravda že Prčice jsou asi nejslavnější. Svým způsobem spíš nechápu, že se nedomluvíte a nevyrazíte někam jen tak někdy jindy, bez organizovaného pochodu, když je Vám jedno, že v cíli nedostanete bozičku (já třeba chodím jenom kvůli té botičce
. Letos jsem teda vynechala, neb jsem v 6tým měsíci, na těch 23km si fakt netroufám a mezi vozíčkáře jsem se plést nechtěla, protože jsem se dočetla ... no to co jsem psala nahoře ...