Mě se článek docela líbil, až na to žehlení :-(( Mohu potvrdit, že prádlo z umělých vláken a těsné džíny opravdu nejsou správná volba. "Džínovou nemoc" jsem měla a trvalo dost dlouho než jsem to začala brát vážně - s mykózami jsem se trápila skoro celou střední školu, pořád nějaké čípky a globule a furt se to vracelo. Když nosím bavlněné prádlo (peru na 60oC) a v létě sukně (ovšem bez silonových punčocháčů, z těch zase bezvadně plesniví nohy), používám intimní kyselá mýdla tak mám pokoj. K těm "špindírám": kvasinek a baktérií je všude kolem plno a není to zas takové umění nějaké chytit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.