Velice se mi líbí příspěvek Nadi, je vidět, že má přehled a věci rozumí. Dodala několik dalších užitečných rad. Já sama jsem si dosud myslela, že tamponem v bazénu něco zachráním. Nelíbí se mi věta v článku - omývat často. Jednak je to zavádějící (pro někoho je často 1x týdně) a ze své zkušenosti z mladých let, kdy jsem se až přepečlivě omývala mi opravdu vznikla mykóza a trápila mě (díky nekompetentosti lékařů) 7 let. Takže také doporučuji omývat max. 2 x denně. A věřte všechny ty, co se tu rozčilujete nad žehlením kalhotek - z okna byste skočili, kdyby jste zažili pořádnou mykózu - a nějaké žehlení, nebo nenošení džín, by vám připadalo to nejmenší co můžete udělat. Též musím podepsat tvrzení Nadi o výživě a škodlivosti HA. Po letech mastiček a čípků od doktorů bez většího výsledku jsem se začala starat sama a díky informacím z netu jsem se začala jinak stravovat (samozřejmě žádné sladké) a vysadila HA (nejhorší věc pro vznik mykózy-ještě asi 2x jsem užívání HA obnovila a mykóza byla okamžitě zpět) a pomohla si sama. Děkuji všem 5ti doktorům, které jsem za těch 7 let vystřídala, že jsem díky nim strávila mládí s každodenním svěděním, nemohouc ani jet k moři a se sex. životem jeptišky.
Předchozí