Ba ne, já hodnotím celou akci velice kladně, jenom přidávám svůj názor (pro ty, kteří to třeba neznají), že pro malé děti to není. Jak říkáte, je to DÁLKOVÝ POCHOD a každý musí ohodnotit, jestli se na to cítí. My jsme parta už dospělých lidí a i ty kratší trasy do 30 km jdeme celý den (s několika kratšími přestávkami). Třeba má někdo rychlejší tempo a pak ty děti nemusí tolik sedět v kočárku a mají víc času na šmrdolení kolem...
. Paní v termínu porodu si teda trochu zahrává, asi měla "přítele na telefonu", který by v případě problémů pro ni zajel... Jednou jsem to šla s angínou (ten den mi začla), došla jsem se 40 horečkama - mj. proto, že uprostřed trasy zrovna není moc možností, jak odjet domů (a manžel ten den měl jinou akci, přijel pro mě až do cíle). Tu organizaci pochodu nijak nekritizuji a Vám, obětavým dobrovolníkům děkuji. Za to, že Prčice jsou malá ves, na kterou je 20 000 lidí zkrátka moc, za to vy nemůžete. Ani za služby Českých Drahy (zpoždění v řádku hodin - nechápu!!!). A je mi jasné, že kdyby byly opravdu krátké dětské trasy, nával v Prčicích by byl zase ještě o dost větší....