Docela mě zarazila první reakce na příspěvek - tolik titulů! Není to sand jedno ať si napíše každý co chce a kam chce! Podle mě to ale jen svědčí o tom že člověk který má tolik titulů, musel udělat právě tolik zkoušek a musel prostudovat právě tolik materiálu! Ale to je myslím vedlejší!
K tématu článku: Nosím džíny a kalhoty. Sukně jen příležitostně, kalhotky nevyvařuji ani nežehlím a navíc mám raději ty krajkové nebo s přídavkem syntetických látek - protože jsou pružnější a většina bavlněných kalhotek jsou prostě bombarďáky! (Zajímalo by mě, kterému chlapovi by přišlo sexy, kdyby se před něj postavila žena v takových bombarďákách s podobnou podprsenkou, že)
Ale chtěla jsem napsat. Přílišná hygiena taky není moc vhodná. Pak vznikají ty "skleníkové alergie". A co potom třeba v bazéně, veřejném koupališti nebo kdekoliv u rybníka???? Tam se o hygieně snad ani nedá mluvit. Ale v případě že už se vyskytne nějaká ta bakterie, je lepší dodržovat takovéto zásady!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.