| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku B-Manuál

TAK TO BYLO ABSOLUTNĚ DOKONALÉ, VTIPNÉ A VÝSTIŽNÉ, MUSÍM PŘIZNAT, ŽE V SITUACI, KDY SE ČLOVĚK POMALU SMIŘUJE S PŘEDSTAVOU, ŽE UŽ NIKDY NEUVIDÍ NIC JINÉHO, NEŽ DNO ZÁCHODOVÉ MÍSY, POMALU SI ZAČNE ZVYKAT A PŘI POHLEDU DO "PORCELÁNU" ČASEM ZAČNE I PONĚKUD SARKATISKY VTIPKOVAT. MOMENTÁLNĚ PROCHÁZÍM PŘESNĚ TÍMTO STÁDIEM - UŽ MĚSÍC. PŘED TÝDNEM JSEM SLAVILA NAROZENINY A KDYŽ SE MĚ PŘÍBUZNÍ OPTALI, JAKÉ JE MÉ NEJVĚTŠÍ PŘÁNÍ, ODVĚTILA JSEM, ŽE KLEKÁTKO PŘED ZÁCHOD...BERU TO ÚPLNĚ STEJNĚ. MOŽNÁ BYCH JEŠTĚ PŘIDALA JEDNU MALIČKOST:VŽDYCKY(!) TO PŘIJDE, KDYŽ TO ABSOLIUTNĚ NEJMÉNĚ POTŘEBUJETE - KDYŽ POTŘEBUJETE DOJÍT NA NÁKUP, KDYŽ ZVONÍ TELEFON, KDYŽ PROSTĚ NĚKAM MUSÍTE. MÁM ČTYŘLETOU DCERU A KAŽDÉ RÁNO JÍ VODÍM DO ŠKOLKY. TEĎ TO U NÁS PROBÍHÁ TAK, ŽE SE DCERA VZBUDÍ, TO JÁ UŽ DÁVNO ZPÍVÁM DO MÍSY, POPŘÍPADĚ ODDECHUJI MEZI JEDNOTLIVÝMI NÁVALY, TAKŽE MĚ PŘIJDE POZDRAVIT NA WC, CHOPÍM SE KÝBLU, ABY SE MOHLA VYČURAT, OBLÉKÁ SE ČÁSTĚČNĚ SAMA A V PŘÍPADĚ, ŽE POTŘEBUJE POMOCI SROVNAT TRIČKO, ZAPNOUT, UPRAVIT, PŘIJDE ZA MNOU NA WC, ODBĚHNE A JÁ SI VESELE ZVRACÍM DÁL. UŽ ODTAMTUD ANI NEVYLÉZÁM. S BLÍŽÍCÍ SE HODINOU, KDY MUSÍME VYRAZIT DO ŠKOLKY SE SNAŽÍM SE "VZPAMATOVAT", ABYCH BYLA SCHOPNÁ UJÍT TĚCH 100 METRŮ (MÁME ŠKOLKU ZA BARÁKEM). NEDÁVNO JSEM TO VYHLÁSILA ZA SVOJÍ RANNÍ BOJOVKU (STIHNEME SVAČINKU VE ŠKOLCE, NEBO ZASE PŘIJDEME POSLEDNÍ?), DÍTKO OBLEČENÉ A V BOTKÁCH STÁVÁ PRAVIDELNĚ MEZI DVEŘMI WC A PRAVÍ MI : "MAMINKO, UŽ NEBLINKEJ A POJĎ DO ŠKOLKY, BLINKAT BUDEŠ POTOM"! NO SCHVÁLNĚ, VÍTĚ, JAK ŠPATNĚ SE ZVRACÍ, KDYŽ SE U TOHO JEŠTĚ DUSÍTE SMÍCHY? NA NĚJAKÉ TO VYČERPÁNÍ A CELKOVÉ FYZICKÉ ODROVNÁNÍ UŽ ANI NEPOMÝŠLÍM......OBČAS SI TAK ŘÍKÁM, CHCEŠ JÍT VRCHEM, NEBO SPODEM????? ANO, OBDOBÍ PRKÉNKA KOLEM KRKU JE FAKT.....MORBIDNÍ.....A KDYŽ SI NĚKDO POVZDYCHNE, JAK TEN ČAS LETÍ, POMYSLÍM SI, ŽE MĚ TEDA NA TOM WC FAKT NELETÍ. JSOU TO DLOUHÉ MĚSÍCE, CO? TAKŽE SE LOUČÍM S POZDRAVEM: HLAVA V MÍSE=ŠŤASTNÉ DÍTĚ A DRŽÍM NÁM PALCE, TŘEBA Z NÁS NĚCO I ZBYDE....
JANINA

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.