Zkus přestat hledat toho pana ideálního. Vlastně zkus se na chvíli na chlapy úplně vykašlat. Já měla podobný vztahy, až jsem se naštvala a zařekla se, že už si žádnýho chlapa k tělu nepustím (když, tak nanejvejš nezávazně). A najednou se ten pravej objevil! Musel si mě dobývat, protože já zklamaná jsem všechnu náklonnost odmítala. Byl a dosud je pozorný, milý, chápavý, nemá problém se chopit utěrky nebo vysavače. Mám toho nejlepšího chlapa na světě (samozřejmě pro mě - jiná by s ním třebas nevydržela ani minutu, taky má svý mouchy) a jsem šťastná a spokojená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.