Pro ty, co si nejprve přečetli diskusi a až potom článek...
Nejdu hlava nehlava po dítěti, jak to tu některé z vás nadnáší. Ani se nehrnu do svatby, nebo starého modelu rodiny. Můj článek byl jen pozastavením nad tím, jak se liší touhy mužů a žen...jak se liší jejich představy. Byl postesknutím, jak je těžké vysvětlit muži, proč "nedávat lžičku do odkapávače kulatým dolu" . Nejsem ani pobožná, ani exot co chce jen plodit děti. Ostatně, ty bych bez ohledu na partnera mohla klidně plodit dávno. Myslím, že jsem normální, průměrně vzdělaná a pracující, stále se vzdělávající žena. Svým způsobem je článek poukázáním, na "mamahotely" va kterých většina dnešních mladých mužů vyrůstá. Chci jen schopného a rozumného muže...ano, můj ideální partner se mi doma válí na gauči, ale nestěžuju si, že ho musím učit zacházet s penězi, že ho musím učit uklízet si prádlo a "dávat prkénko dolu". Problém, jak už tu některá z vás řekla, je zase v nás ženách...prostě si je rozmazlíme od dítěte!!!
Takže milé dámy, kritičky, než začnete kritizovat, přečtěte si to, co kritizujete!
Předchozí