No Míšo,já bych řekla,že především se musíš změnit ty a tvůj pohled na muže.
Píšeš,že chceš normálního chlapa,ale hledáš ho na divných místech (posilovna,bar) a máš na něj fakt divně nastavený žebříček hodnot.
Pořád nechápu o co ti jde. Jestliže si vybíráš pořád dokola stejný model chlapa nemůžeš se divit,že ho dostáváš. Proč se smiřuješ s tím,že ti je milejší nějaký chlap,než "kvalitní" chlap, To je divný ne? Věř mi,že na světě je spousta skvělejch chlapů,co to mají v hlavě srovnaný a ne jenom povaleči a vyžírkové na,které narážíš ty. Mám kamarádku a ta si vždycky vybírala naprosto stejnej typ chlapů jako ty. Vždycky jí obrali o peníze,sem tam jí jednu šoupli a vypadli. Ona byla fakt nepoučitelná,protože pokaždé sáhla po stejném týpkovi. Přestaň fňukat,jak je svět nespravedlivej a začni se seznamovat. neber to co ti přijde hned pod ruku. brát si někoho po dvou měsících známosti je fakt zvláštní a nesvědčí to o tvé přílišné zralosti. Píšeš,že je ti 24 a to mám fakt pocit,že na všechno dost tlačíš,když uvážím,cos tu o sobě všechno napsala,že máš za sebou. Jsi mladá holka,tak neblbni zpomal netlač napilu a uvidíš,že se nějakej normální chlap objeví.