| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vstup do života

Cow,

asi takhle, myslím, že většina z níže uvedených věcí nezávisí na věku. Pokud je někdo lempl za mlada, příliš nečekám, že na stará kolena z něj bude Stachanovec. Ale naopak věřím tomu, že když je někdo od mládí zvyklý se dále vzdělávat, bude to dělat i ke stáru. Takže tohle mi přijde takové nicneříkající.

Velmi s tebou souhlasím že záleží na vedení. Pokud ovšem vedení takové jednání povolí a mnohdy i schvaluje, protože to považuje za správné, co si o takovém vedení pomyslet?
K "hormonálním změnám"- podléhají jim i muži, ale pořád to ještě nepovažuji za omluvu pro flákání a neurvalost. Hlava men konkrétně bolívá celkem zhusta, ale zákazníka to fakt zajímat nemusí. Když je nejhůř, považuji za slušné mu sdělit a omluvit se, že se necítím nejlépe, ale že druhý den mu vyhovím na úrovni na jakou je zvyklý. Lidé nejsou hlupáci a otevřené jednání dokážou ocenit.
Když posílám ty své šarže, tak řídím 30 chlapů, z nichž ani jeden není mladší než já. V téhle branži jsem široko daleko jediná bábovka. Dělají svou práci podstatně déle než já jsem ze školy, takže kdybych na ně nastoupila celá vypruzená, tak jsem v tu minutu u nich skončila. Tož s nimi jednám slušně a na rovinu, a oni se mnou taky. Velmi prosté. Do kontaktu se zákazníky přicházím také, i do situace, že za den jim musím vysvětlit stejnou věc desetkrát. Ale pro ně je to pořád poprvé. Jeho nezajímá, že pro mne je to rutina, a že mám jiné věci na práci.
Neposlouchám věci o nedostatku prádla, ale právě jsem zavedla režim "mateřská dovolená"- tzn., nekupovat nic, co není životně důležité. To tak prostě je, může se kupovat jen to na co jsou peníze. Všude.

Ve světě konkurence to má jednoduché každý stejně.
A k otázce proč to tak funguje- protože zdravotníci nevidí pacienta jako zákazníka, který jim přináší peníze. Ty přijdou přez pojišťovnu, a od té je ke klientovi ještě velmi daleko. A naopak pacienti, kteří nejsou v pozici "otevírače peneženky" před panem doktorem, nemají to sebevědomí drát se o slušné zacházení.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.