| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Úděl nás žen? Toužit po dětech a starat se o chlapa!

Ahoj holky, píšu sem poprvé...
Varanko, poradím ti, vybodni se momentálně na chlapy, dej si vše do pořádku, užij si dle libosti a toho pravého potkáš uvidíš!

Já jsem ve 26 rozvedená, můj ex byl "lidový vypravěč" = dost veliký lhář, který mě podváděl s jinou a ani mi nesdělil, že si podal žádost o rozvod. Bylo to nedospělé, prolhané dítě uvažující asi jako 17 letý puberťák (ikdyž mu je 30). Pořídili jsme si barák na hypotéku a on strašně chtěl miminko (přitom mě v té době už asi podváděl). Rozvod byl 3/4 roční horor a to doslova (vyhorožování "rozbitím držky", mým rodičům, atd, atd....no na román). Chodili jsme spolu 5 let a 2,5 z toho byli manželé. Bohužel to byl takový ten blbeček co se lepí na tebe. Jak já jsem ráda, že si podal žádost o rozvod - já to totiž bezmezně milovala...po tom martyriu a procitnutí jsem šla do sebe. Kriticky se na sebe podívala - a že to bylo hodně těžné, věř mi. Navíc jsem tehdy byla z toho všeho psychicky na dně. Všechny mé blízké jsem požádala ať mi upřímně řeknou nebo napíšou co si myslí, že je na mě báječné a kladné (vlastnosti) a co je naopak špatné, nebo to dělám špatně. Nooooo, dozvěděla jsem se spoustu báječných věcí (ty si ostatně člověk o sobě asi uvědomuje) ale i negativ a připustit si je bylo hodně těžké.
Pak protože jsem čtenář, jsem si nakoupila knihy a hledala na netu návody "pomož si sám odrazit se odedna a trošku se změnit" a pracovala na tom asi půl roku....a pak jsem potkala toho mého prince se kterým čekáme miminko a jsme oba moc šťastní a vážíme si jeden druhého po tom všem zlém co jsme si oba prožili. O věcech debatujeme, kompromisujeme (zvlášť pro mě paličáka hodně těžká věc). Co mi hlavně pomáhá, že pořád a o všem mluvíme. Mě je 26 a příteli 39, a jsme jako dvě kopie. Prostě jsme si názory, hodnotovým žebříčkem, zálibami a společným pohledem na svět hodně sedli, což neznamená, že se na všem shodnem, to ne :-).
Uvidíme jak to bude dál, přeci jen miminko je pěkná zkouška pevnosti vztahu, ale my se na to těšíme a budeme se snažit. Ale přítele jsem potkala, když jsem chlapa nehledala a ani nechtěla!!!
Uvidíš i tobě se jednou zadaří jen netlač na pilu. A opravdu blbečky vyhazuj oknem!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.