Mili...HROZNÉ!!!! Příšerná představa..."stát jako žebračka a čekat, až tě sestry pustí za svým dítětem". Pokaždé se mi ze tvých příspěvků sevře srdce a mám chuť zdrhnout do soukromé zdrav.sféry. Nedávno mě ohromil holistický přístup v jednom z kamenných hospiců na se. Moravě. Opravdu super myšlenky, nevím, proč je neumí přejat ostatní zdravotníci. Moc se mi líbí, že tam je to postaveno na spolupráci s rodinou, která je u všeho přítomna, má možnost být 24hod se s pacientem/klientem/, jde o otevřenou informovanost a personál se stává "manažerem přání" pacienta. Personál je tam mimo jiné i od toho, aby pomohl rodině naučit se zvládat různé úkony kolem péče, ale i od vyrovnání se s celou situací. Tohle mi v našem zdravotnictví chybí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.