Musím říct, že po shlédnutí diskuse mi spíše připadá, že článek je podivná snůška nesmyslů a stížností na něco, co vlastně nevím co by mělo jaksi být. Pojala jsem podezdření, že autorka prostě chtěla napsat článek a postesknout si jaká je ona chudinka. Což patrně je, z mého pohledu víceméně vlastní vinou. Co mě však zaráží jsou její poměrně ostré reakce na ohlasy na článek, snaha o ironii apod.
Co se jejích poznatků týče - nemám ideálního partnera (děkuje, že se zde vyskytují i ženy bez ideálních partnerů), ale co nabízím já, abych toho ideálního vehementně vyžadovala? Navíc nejsou jen muži zhýčkaní svými matkami - nesnáším výraz mamahotel - v tom přece mohou vyrůstat a nezřídka vyrůstají i ženy. Přičítám vše jen věku - ve 24 letech nemá patřičný nadhled a její snaha o paušalizaci vyšla dost naplano.
Neříkám, že chlapi jsou všichni úžasní, mám pocit, že žádný není 100% času úžasný, ale tento článek nevyjadřuje vůbec nic -nenašla jsem v něm jedinou myšlenku, která by stála za to se jí dále zabývat. To už snad radši o porodech na poli či nedostatcích zdravotního systému a jak nás škube stát - či jak škubeme my jej