Ano Cow stála jsem o odběry, nejsem pako a vím, co dokáže nejzjištěná neléčená fenylketonurie nebo hypothyreoza. Měla jsem domluvený odběr u své PDL, která ovšem odjela v termínu porodu na dovolenou a domluvila mi odběry v té nejmenované porodnici.
Protože systém okolo porodů doma nefunguje v ČR stejně jako ve světě (ale samozřejmě nemáme do toho právo kecat a nedejbože se snažit měnit zavedený postup, že), kde odběry provádí PA, co byla u domporodu a která chodí na kontroly v šestinedělí, byla jsem i za tu blbou porodnici na odběry ráda. Bohužel v ČR nemůže odebrat krev z patičky PA, podle vyhlášky je k tomu nutno novorozenecké oddělení nebo PDL v případě porodu mimo nemocnici. Taky málokterý PDL má odběrové kartičky v ordinaci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.