Terezo,
Rekla bych, ze rada nekomu prestat s lihem je vtip tezsiho kalibru, nez si ho vzit na uklidneni. Ne zebych se urazila, ale oboci jsem zvedla.
Jde o to, ze ty a tvoji strana nechapete o co jde. Nikdo nechtel Lucku zmlatit, zlyncovat a srovnat s hlinou, jak to vam strasi. Chtely varovat ji pred systemem, z ktereho je nadsena. Prece chapeme ze je to mlada holka, co je k nepochopeni. Jen mi rekni, kde je ta vekova hranice, kdyz uz smi se diskutovat jako s dospelym? Stejne pohorsene reakce vznikaji pod kritikou nazoru sester a panu dr., tenkrat kvuli nedostatecne ucte k autoritam. Priznej se, ze jde pouze o konzervativni impuls hajit system, nikoliv Lucku.
"Kradez deti" jsem dostatecne vysvetlila, a povazuji tuhle beznou porodnicni praxi za barbarske bezpravi. A co ma byt? Madlina pointa je mi naprosto pochopitelna, a za svuj ton zodpovida pouze ona. Kdyz se rozcilila, psala tak jak psala, a uprimne, obsahove napsala jeden z nejinteligentnejsich prispevku v teto diskusi. Co mas proti jeji nazorum? CO KONKRETNE, a z jakych duvodu, argumenty prosim.
Předchozí