Cizinko, přesně tak, diskuze je už dávno o něčem jiném, než komentáře k Lucčinému článku.
Ano...rozdělilo se to tu na dva tábory, nic nového....jako vždycky...Holt místní kolorid.
Zufi jsem uvedla z čistě praktického důvodu. Právě ona byla vzpomínána minulý týden důvodem jistých kometářů...šlo o "s.p., který rodil před 20ti lety"...přišlo mi to velmi příhodné tento výrok vzpomenout v souvislosti s vývojem a posunem.
MMCh Zufi se ted nevyjádří, je z dosahu netu.
Ad poslední odstaveček...Jasně, že jsou potřeba změny v našem zdravotnictví...včetně porodnictví...mi jen připadá, že místní diskutéři jsou už věcnou argumentací unavení.
Nemělo by se apelovat jinde? Nebo myslíš, že ti, kteří to mohou výrazně změnit...přednostové nemocnic, vrchní sestry, kantoři a masa sester si tady čte?
Kde se o tomto problému dozví ty maminky, které nechodí na Rodina.cz?
Leží letáčky po gynekolog. ambulancích? Vychází články v Mamince, Betince, Naše dítě a jiných časopisech pro ženy?
Já nevím, třeba jo..../nečtu tyto časopisy/
Nebo mají stále volat a volat matky-rodičky? Jak dlouho ještě vydrží a kdy se něco pohne?
Kolikrát se na tomto servru diskutující naváží do Heidi, která má připomínky ke zdejší ekonomické a politické situaci. Kolikrát byla "sejmutá" za své názory, ze kterých pro některé vyplývá že je věčný kverulant a má jít bydlet do jiné země a pro druhé je někým, kdo má velké sociální cítění a dobře se orientuje v politice.
Co já vím z jiných diskuzí, podobný pohled je na domarodky. Pro někoho chytré a šikovné ženy, pro jiné chronické stěžovatelky, které neuznají, že jiná žena má jiná přání, jiné potřeby...ironizují a vysmívají se těm, které hodlají rodit jinak.
Zajímalo by mě...kdybych rok neotevřela Rodinu.cz, jestli by se něco zásadně změnilo.
Předchozí