v zivote co vim jsem nepotkala kluka co by byl verny a nikdy nepodvedl. To jen spousta zen zije v iluzi jaky maji dokonaly manzelstvi ci vztah a pritom si on suka jinde. Jeden par meli pred svatbou a mluvili o miminku ona verna jak pes on uz jeden rok mel stalou milenku a mam pokracovat?Vzala si ho a zije v krasne iluzi lec lzive a takovych chlapu co maji milenky a zeni se je spousta. Za svuj kratky zivot temer 22 let jsem intimne poznala 11 muzu a muzu rict ze ani jeden nema v umyslu se ozenit a byt verny.statistika je kruta 48 procent muzu meli sex s jinou i kdyz meli manzelku ci partnerku a tech dalsich 52 procent byli neverni predtim s jinou,jo jsem zklamana hodne mam dite a jsem sama a vim ze muzi jsou hnusni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.