Ad 1.: Článek je asi výňatek z knihy, kdyby byl podepsán jen Hořejší asi by se tady snesla lavina příspěvků, co za pedofila to píše...... Takhle je jasné, že se jedná o lékaře.
Ad 2. Velmi často recidivující mykozy mají ženy, jejichž sexuální partner má mykozu nohou, nehtů.
Ad 3.Syndromem toxického šoku může onemocnět každý ( meningitída typu C taky končí jako syndrom toxického šoku ). Ale ještě jsem nezažila žádnou ženu, která používala tampony a dostala ho, ale dostat ho může. Výrobce to tam uvést musí, aby jste se s ním nemohla dotatečně třeba soudit. To je jako u návodu k mikrovlnce, že se tam nemají sušit domácí zvířata. Jedna baba v USA sušila psa a vyhrála soud, protože to výrobce neuváděl v návodu. Zabedněnosti zdar.
Ad 4. znám lidi co žehlí absolutně všechno, kalhotky, ponožky, ručníky,.... když mají čas, a baví je to, tak proč ne. Já mezi ně nepatřím
Ad 5. V článku jsou uváděna doporučení. Proboha, předpokládám, že všechny-nebo všichni máme mozek ( asi ano, když píšeme na PC, a jsme na netu ), a že se zařídíme podle rad a vybereme si z toho co nám vyhovuje.
Ad 6. Tampony užívám nepřetržitě od roku 1990 ( to jsem si kupovala třeba 30 balení-nebyly ). Pouze v šestinedělí jsem používala vložky-hrůza. Infekce nemám, mykozu 2x po ATB.
Jinak než jsem se prokousala všemi ohlasy na článek, tak jsem u PC ztrávila pěknou chvíli
Předchozí