Teda dámy vy co tu ošklivě haníte článek a přístup docela mladé a určitě zatím ještě trošku naivní dívčiny uvědomte si, že jste také byly mladé a určitě i trochu naivní a pak se teprve zamyslete nad tímto článkem. Koukněte se na něj taky trochu jejíma očima a ne očima již hotových matek. Ona určitě sama přijde na věci které má a nemá dělat, protože takových jako vy je určitě víc a dají jí to najevo při práci. Já osobně jsem ráda, když se mé voňavé děti někomu líbí a jsou na ně milí, protože to jim určitě nemůže ublížit(nemyslím tím pedofilní chování - to jen aby mě někdo nechytil za slovo protože takových tu je dost). A uvědomte si, že k určitým postojům jste dospěli až postupem času a věkem. Chudáci vaše děti pokud si neumíte vzpomenout jak jste byli sami naivní a mladí a nezkušení, protože to zatím slečna je a je to moc dobře. Je to totiž životní vývoj, kterým každý člověk prochází a rány od života dostává dost často a nemusí je číst když se snaží být upřímný. Takže se nenech odradit od strašně chytrých a hlavně zapšklých "starých a zkušených" matek. Hodně štěstí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.