| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Úděl nás žen? Toužit po dětech a starat se o chlapa!

Jako ženy jste tu v přesile a proto mne tu možná ukamenujete, ale už jen to že občas zabrousím jako chlap na tyhle stránky značí, že mne rodina taky zajímá.
Já jako "sobecká" polovina lidstva chodím pochopitelně do práce. Možná tomu nebudete věřit, ale z mé výplaty se platí veškerý chod domácnosti a opravy domu který patří mé manželce. Na manželčin plat (nyní mateřskou) se vůbec nesáhne. Platím veškeré pojistky, stavební spoření (i za manželku), její oblečení zábavu atd. Nepřijde mi to vůbec divné - jsme manželé. Po práci nastupuji na druhou směnu - rekonstrukci domu (není náš, je plně ve vlastnictví manželky). Domů se teď dostanu tak v půl desátý, což mne velmi štve, protože jsem byl zvyklý syna koupat, nakrmit a uspávat. Vůbec mi nevadilo přebalování a jiné "radosti" kolem. Jen noční vstávání jsem přenechával - nevyspalý bych toho v práci moc neudělal a nvíc mne jen tak něco nevzbudí. Manželka si užije společnosti a zábavy (jezdí s kamarádkami) mnohem víc než já, ale mně to celkem nevadí, stačí mi povyrazit si tak 5-6x do roka a většinou to je společně s manželkou. Nedokážu si představit nebýt přítomen pokrokům syna a nedávat mu už od mládí příklad toho že nic není zadarmo akaždá sranda něco stojí.
Pozn: nádobí nemyju, prach neutírám a neperu, ale pověsit prádlo, vyluxovat a uklidit byt pro mne není problém (manželka to po mně nevyžaduje, protože kolem baráku je práce víc než dost a tím ji nezatěžuji zase já). Moc peněz nevydělávám - dal jsem přednost každodenní přítomnosti doma před lepším výdělkem. Dluhy nemáme žádné, kupujeme jen to na co máme.
Nemyslím si ale rozhodně, že jsem ojedinělý případ - takže HLAVU VZHŮRU A NEBRAT VŠE CO SE NASKYTNE.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.