Ja zvedam. Nedeklarovala jsem to tak pateticky, jeste tehdy nevedela jsem, ze v mistni kulture musim se predvadet jako VIP s titulami na pred a za jmenem a ze staci civilizovana rec, ale vice mene davala jsem na jevo, ze moje dite a co se s nim deje mne zajima.
Co se tyka tech traumatu, odlouceni od matky v prvnich dnech zivota muze zpusobit spoustu psychosomatickych potizi a projevit se treba jako vetsi nemocnost ditete v obdobi, kdyz matka zacina chodit do prace a ono do skolky.
Hezky tady pise dr. Maslova tady: http://www.respekt.cz/clanek.php?fIDCLANKU=1064&fIDROCNIKU=2008&f_search_text=porod
Jinak Leboyer, Matejicek s Langmayerem - to je velice dostupna literatura v cestine abys ty nebo Monty tak moc se nedivily.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.