Proboha cizinko,co má společného mé ego nebo třeba i Tvoje...s tím co napsala Lucka?Já chápu,že není dokonalá,ale je jí pravděpodobně tak 18 let,takže spoustu věcí pochopí časem sama.No,možná odloží naivitu a po přečtení těhle diskusí se z ní stane zatrpklá sestra.Já vím co chceš říci o situaci ve zdravotnictví,už jsme kdysi někde dikutovali a já se Ti snažila vyvětlit,že ne všechny porodnice jsou špatné.Ale tím že otrávíte Lucku se to nezmění.Promiň,tohle není o egu,jsem taky máma a vím jak se mne dotklo,když dětská sestra odnesla mojí 2denní dceru a neřekla mi kam.Podotýkám že to byla jediná chyba kterou mohu mojí prodnici vytknout.Samozřejmě jsem se bránila,ale sestra byla dost neoblomná.Bylo jí tak 20 let a já si doteď přeju aby byla naivní a ne otrávená z práce,která jí nebaví.Sama mi to řekla,že na novorozeneckém není ráda,že chce k větším dětem.Opravdu díky bohu za sestry jako je Lucka,které to baví a to jak reagují v 18-ti se časem změní a věř,že bez téhlé urážející diskuse sama časem pochopí co to je respektovt matku a dítě.Naučí jí to praxe a život a ne uštěpačné poznámky.Možná to myslíš dobře,ale tím že budeš urážet ostatní to jen zhoršíš.
Předchozí