Bydlím teď desátým rokem na vesnici a naštěstí se kolem mne tihle Chlapi nevyskytují. Alespoň já osobně jsem tedy tvrdá palice, která si nenechá moc kecat do života a to v permanentí přítomnosti rodičů nejde. Já vyměnil pohodlí a bezstarostnost za nezávislost na rodičích a s tím spojenou svobodu. Každá sranda sice něco stojí - bydlet u našich tak mám podstatně víc času a peněz pro sebe, ale já bych zpátky neměnil ani náhodou. U ženských to tak neberu, ale každej správnej chlap by se měl osamostatnit - pokud se neumí postarat ani sám o sebe, tak jak se chce potom starat navíc o rodinu?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.