Lucce držím palce aby ji péče o miminka i maminky vydržela, aby naslouchala hlavně jejich přáním (nemyslím maminky, které neví co by si už vymyslely) aby maminkám bylo v porodnici dobře, já neměla moc lehký ani rychlý porod, ještě k tomu kolem mne byly samé protivné PA a sestřičky, pouze jedna mladá učenka sestřička (něco asi jako Lucie- tedy podle vás naivní) které to moc nešlo(tím nemyslím, že by to Lucce nešlo, mluvím o jisté učence), ale její úsměv a ochota mi pomohly stokrát více než "profesionální" přístup protivných sester atd..dokonce jsem se i v té nejbolestivější chvíli s tou hodnou mladou učenkou zasmála, protože ji nešel vytáhnout kapák z mé ruky a trápila se sním asi 5 minut
doufám, že ta učenka bude stále tak lidská jako u mého porodu a Lucie taky, a ta jejich naivita jak říkáte, byla velké plus u mého porodu.Ony dělají co řekne doktor, to je snad jasné, já taky na praxi musela poslouchat vedoucí, takže možná později výjde maminkám vstříc až bude moct rozhodovat taky v něčem