Milá Katko, taky jsem toužila po svatební cestě, ale brát jsme se museli a pak jsem dělala dálkově školu a tak naše svatební cesta byla až po 23 letech.Přiznám se že jsme jeli poprve bez dětí a k moři, byl rok 1993 a vybrala jsem cestu do Chorvatska.Celou cestu mi bylo špatně,mužovi se nelíbilo skoro nic tak jsme se hádali pro hlouposti a tak naše svatební cesta málem skončila rozvodem. Nyní muž jezdí s partou do Norska na ryby a já s kamarádkama za teplem k moři.Letos jsme jeli na Slovensko dp termálů a naše staré kosti i naše již prošedivělé hlavy si krásně a v klidu odpočinuli. Takže se dá stihnout vše i na stará kolena.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.