Vážené dámy, nepředkládala jsem svým článkem žádna dogmata (ovšem když si to tak někdo vyloži, pak je to dogma), ale jen jsem vypsala několik dobrých rad pro ty z vás, které si třeba něvědí už rady. Můj článek byl jen nabídkou a jak s nabídkou čehokoli každý z nás naloží, to záleží na nás. Někdy stačí jen drobnost, která může pomoci. Já osobně jsem v životě za různé drobnosti ráda. K tomu časem dospějeme po životních zkušenostech. Nebo nedospějeme. K čistotě přehnané - jedno upravené přísloví má možná něco do sebe: čistota půl zdraví - špína celý. A závěrem - pivo piju, chleba jím, taky zeleninu a sladkosti. Naslouchám ale tělu, o co si říká. N.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.