| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Svatební cesta

Ahoj Katko, sice se to Tvého článku netýká, ale týká se to Tvé reakce na můj příspěvek v jiné diskuzi, šlo o koupání dětí a neodpustím si jednu poznámku. Tady píšeš jak se Tvoje Katka osype snad po čemkoliv a proto že nekoupete v dětských koupelích apod.,ale v čisté vodě, jak jsou všechny ty přípravky nezdravé. Připadá mi tedy dost neobjektivní hanět dětskou kosmetiku bübchen, kterou koupu a ošetřuji prcka já a dávat za příklad, jak se Ti po ní dítě osypalo, kdybych se tady nedočetla, že má Káťa alergii na kdeco,tak bych se asi jako většina mamin co třeba dá na rady starších a zkušenějších, bála, že ta kosmetika může být vážně nějak alergizující...no aspoň nyní vím, co si o Tvých reakcích na mé příspěvky mám myslet.

No a co se týče článku, možná, jak tu píše kdosi předemnou, byste neměli na tu dovolenou jezdit, třeba vám opravd není souzena a všechno co vám v ní dosud bránilo mělo nějaký důvod, ovšem to nezjistíš, pokud na ní nikdy nepojedete:)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.