Všechny naše tři děti jsou křtěné a to čtvrté bude taky. Chceme je vychovávat ve víře a lásce k Bohu - pokud se v dospělosti rozhodnou jinak, budu to respektovat. Chceme je vést k tomuto životu - křest pro nás znamená symbol toho, že děťátko takto bude vychováváno a je taky znamením prvního oficiálního styku s Bohem. Nikdo přece nemluví o nuceném začlenění dítěte do křesťanského života, který nikdy nesmí porušit ani se mu vzepřít (až bude dospělé). Bereme svou víru vážně, snažíme se žít v souladu s pravidly římsko-katolické církve.
Já sama jsem byla pokřtěna až jako dospělá - rozhodla jsem se sama a připadala jsem si jistou dobu ochuzená (dobu, kdy mi bylo 16, 17, a rodiče mi nedovolili nechat se pokřtít)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.