Je to zvláštní, nikdy jsem nepopírala teorii evoluce dokonce mě fascinuje, ale vůbec mi to nebrání věřit v Boha. Vím o špatnostech kterých se církev dopustila , ale ani to mi nebrání věřit. Věřit v Boha je pro mne, jako věřit v dobro. Jako věřit manželovi, že mě miluje, že si mne nevzal a nechová se ke mě mile jen z vypočítavosti. Křest jako - buď s tebou Bůch dobro. Žehnání motorky a flašky mi taky nepříjde směšné ve stejném smyslu. Gratuluji rodičům k jejich rodičům k jejich rozhodnutí a novému křesťánkovi přeji ať je s ním dobro.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.