Tady nejde o to jídlo. To byl jen příklad, a to dobrý. je to v principu to úplně samé.
A nikdo z nás dítěti existenci Boha nevtlouká do hlavy pětkrát denně. Když se nás nejstarší kdysi zeptala, jestli je Bůh, řekla jsem, že my s tatínkem věříme, že ano. A ona se pak rozhodla - kdyby žila v ateistické rodině, nebyla by před ní možnost víry ani nastíněna, jak mi tady teď dokazuješ. A tvůj postoj mi velmi připomíná postoj mého nevěřícího tatínka - viz. tvůj úplně první příspěvek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.