Ahojky, tak především bych chtěla popřát hodně síly a pevné nervy. To samé jsem zažila s našim Maxíkem. Byla jsem pořád vyčerpaná, unavená a celkově bez energie. Stále plakal, chtěl pozornost, usínal pouze při chování a když se položil do postýlky,tak vydržel plakat celý den a ani jedinkrát vysílením neusnul. Co mi moc pomohlo a zachránilo mě, byla elektrická houpačka od Fisher price. Je to ta velká,jak houpe ze strany do strany a ze předu do zadu. Je sice dražší kolem 3 tis.,ale nemohla jsemm si jí vynachválit. Malej v ní pozoroval okolí a vždycky v ní usnul. Konečně jsem měla čas si odpočinout a ulevit od bolesti zad. Byla to jediná věc,která zabrala. Jinak je uječenej dodnes,ale to už je jiné. To plakání přestalo cca v jeho jednom roce,když už začal chodit a zkoumat vše sám.
Tenhle malý usurpátor mi úplně stačí a vyléčil mi z dalšího dítěte, z dalšího těhotenství, které už v žádném případě neplánuji. Nedovedu si tohle všechno podstupovat znovu,to bych už opravdu skončila někde v blázinci
)
Mějte se pěkně a držím palce ať už malá přestane plakat.