"Možná jen vzpomenu fakt, že jsem neměla čas s miminkem v bříšku komunikovat a v podstatě jsem ani nevnímala, že jsem vlastně těhotná. Měla jsem na starosti Lukáška, celý dům, zahradu, kocoura, manžela…. Taky jsem na rozdíl od prvního těhotenství nechtěla znát pohlaví a chtěla se nechat překvapit. Vždy jsem hodně chtěla chlapečka a tak když se narodil Lukášek, bylo jedno, jestli budeme mít ještě jednoho chlapečka nebo holčičku."
Jako by se holčička chtěla ujistit, že je opravdu chtěná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.