Naše Janička je mnohem uřvanější než dítě v článku. První půlrok řvala téměř pořád, ve dne i v noci. Skoro jsem nespala, byla ze mě zombie. K tomu jsem se starala o dvouletého Péťu. Manžel to vyřešil tak, že když bylo Janičce 10 měsíců, tak si našel milenku a odchází od nás. Janička je uřvaná pořád. Neustále se to zlepšuje, ale i teď ve dvou letech prořve několik hodin denně. Nejde to označit brekem, je to šílený uši a srdce trhající řev. Začal ve 3 týdnech, takže o rozmazlení nejde. Řešila jsem to tak, že jsem jí takřka neustále nosila. Nejvíc v šátku, hodně i v náručí. Řvala sice stejně, ale já jsem měla pocit, že je pro ní lepší, když mi řve v náručí, než aby celé dny prořvala o samotě. Opožděná není, naopak. Přesně v půl roce začala chodit kolem nábytku, je moc fyzicky šikovná. S inteligencí je na tom podobně, je hodně napřed. Tento týden jsem jí nechala vyšetřit krev. Nevěřím ale tomu, že klasická medicína najde příčinu. Poradíte mi, na koho se obrátit? Na nějaké léčitele? Dobré homeopaty?
Předchozí