Vydrž bude lepšie. Mám takého syna. Odkedy sme prišli z porodnice tak buď spal (len v noci), jedol alebo reval. Nedalo sa ho zabavit, stale som mala pocit ze je nespokojny, nestastny, zlostny... Mal reflux tak som to z casti ospravedlnovala (ale ako to ze v noci spal v pohode 10 hodin a neplakal?). Do 9 mesiacov sme nemali ziadny rezim dna, spal 2x20minut a medzitym reval ako o zivot. A ziadna separacna uzkost, miloval cudzich ludi, isiel by s kazdym len nech je vzruso. Ked nebolo ako chcel on jkludne sa hodil dozadu plnou silou a hysak. Dcerka bola uplne ina, tichucka, citliva, nemala rada zmeny, velky ruch. Syn naopak cim viac ludi tym lepsie. Zlepsilo sa to v 9 mesiacoch kedy konecne zacal spavat 1 spanok denne cca 1,5 hod. po 1 roku ked uz vedel behat a povedat-ukazat si co chce. Teraz 2 rocny je uz uplne skvely, vie rozpravat, vsade kam chce dosiahne, vylezie, zabavi sa... Tiez som si obcas povedala ze snad ani nie je moj
(( nikoho takeho v rodine nemame, vsetci sme pohodovi kludni ludia a pre mna osobne to bol sok mat take miminko.