iris, clovece pocitas nejak spatne
Kdyz jsem mela vic deti, tak jsem rano vstala, oblikla se, zapla pracku (1 minuta) a nachystala jidlo na vareni (pul hodina - 1 hodina). na vareni si porid ruzne kuchynske roboty - ja vyuzivam pomaly hrnec, parni hrnec, pekarnu, ruzne roboty... - to ti usetri spoustu casu. Snidame spolecne, nadobi je oplachnute hned a nebo ho umyju pozdeji - svet se nezbori
Kdyz detem chvilku pustis telku, tak muzes rychle nekde uklidit. Kdyz je vic deti, tak se taky lip zabavi. Pere automaticka pracka a ja temer nezehlim, uklizet muzes po chvilkach, na urady nechodim (ale neziju v CR , takze temer vsechno vyrizujeme telefonem, pres internet, postou), nakoupit muzu jit s detma a vecer sama(ale tady je to zase o tom, ze nakupni voziky jsou velke a neni problem dat do voziku vic deti a nebo jsou primo voziky s ruznymi auticky a nebo sezenim pro deti. U pokladny mi nakup daji do tasek a pokud chci, tak odnesou k autu a nalozi do auta. No a auto mam pro 7 lidi, takze neni problem nacpat deti a nakup do auta