Libiku, a chlap má nějaký zvláštní fyzický předpoklady ke strčení ruky do hajzlu, který ženská nemá? :o) Já bych tam tu ruku klidně strčila (dnes v době gumových rukavic a jiných pomůcek...). Ostatně u nás jsem přes vodu a odpad skutečně já (jsem z instalatérské rodiny), muž je přes elektriku (je z elektrikářské rodiny). Co mají dělat ženský, který jsou single? Chodit v bytě potmě, protože není jejich "rolí" vyměnit popraskaný žárovky? A co single muži? Jíst suchý rohlíky nebo se stravovat v restauracích, jelikož není jejich "rolí" vařit? :o))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.