Já to tak chápu, taky si jen tak diskutuju, ale říkám si, že mně není ten záchod o nic víc eklhaft než mému muži a pokud se toho chopí on, tak to rozhodně nebudu považovat za samozřejmost danou tím, že on je chlap (kór když jsme na to oba stejně leví a fyzická síla v tomto případě nehraje roli), ale za hrdinský čin. Který třeba zase někdy já oplatím jemu. Bez ohledu na to, že jsem ženská.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.