Jenomže tam je právě ten zádrhel, pokud já vím, tak právě tenhle typ hlídání nemá mít skoro žádné podmínky. Žádné školení apod., stačí pouze, že sama už máš děti...Plán je legalizovat to, co už tu stejně je třeba mezi kamarádkami, ale tam není důvod něco legalizovat, je to já něco tobě a ty na oplátku mě a nevím, proč bychom měli za to někomu platit daně? To, že si léta s kamarádkou hlídáme děti bychom měly dělat na živnosťák? To, co si vzájemně zaplatíme bude tedy jako nula od nuly pojde, ale státu odvedeme daně, tam je asi ta výhoda, ale pro koho..? Takže proto, já mám pocit, že kdo se tím bude živit, tak už to bude dělat, mimo jiné i pro peníze a tam pak zase já na oplátku čekám, že za ty peníze to bude člověk, který odpovídá např. zkušenostmi, vzděláním a dovednostmi učitelce v MŠ. Zaplacený bude víc než ona. Pokud to může být jen tak někdo, tak to prostě nechápu a mám sklon věřit tomu, že si klíďo taková matka, která si tím chce vydělat vezmě těch dětí co nejvíc a bude doufat, že to zvládne, nemyslím si, že by tohle měla být státem podporovaná varianta hlídání dětí....
Předchozí