Mě už vaše názory,kdy tady řešíte soukromí a laktaci,to že se maminka nepřevezla ihned přijdou kapku divné.Tady je snad důležité,že nakonec se ta vada neukázala tak těžká jak byla,vše dopadlo OK.
Nevím,já prostě ve chvílu kdy mi mimčo bojovalo o život a nevěděla jsem co bude za hodinu,za dvě absolutně neřešila jestli ho budu kojit,nebo dostane jiné mléko a jestli se za ním dostanu o hodinu později.Manžela taky nevzali do sanitky když jel malý dvě hodiny po narození na echo,tak se tam dostal jinak.Důležité pro nás bylo ,aby se synovi dostalo nejlepší péče, a zvládl postižení s co nejmenšími následky a přežil.taky jsem ho neměla nějakou dobu u sebe,nesměla jsem ho pochovat a tak.Ale bylo to pro jeho dobro,lékařům jsme věřila,tak mě ani nenapadlo o tom,jestli by to nešlo jinak přemýšlet.
Tohle co tu většina z vás popisuje,řeší maminky,které si bohudíky ten stav,kdy nevědí jestli jejich miminko bude žít nezažili.
A Juici maminka si přece ten odvoz zařídila,do záchranky pokud veze inkubátor a má plnou osádku,se opravdu už nevejde.A na samostatnou sanitku na převoz do jiné nemocnice,když je propuštěná jako zdravá nemá nárok.Pokud si lékař nevymyslí diagnozu a nepřevezou ji jako případ.Tak to prostě funguje a s tím asi nic nenaděláme.Jsou posádky,který tam mamču smáčknou,ale za cenu porušení předpisů a kdyby se něco dělo,tak z toho maj pekelnej průšvih oni.Takže je to pak jejich dobrá vůle a nošení kůže na trh.Nemůže to po nich nikdo požadovat.
Předchozí